Stuguthyrning
Ferienhäuser
Sökresultat

Sökresultat - Stugor lediga vecka 29

1859 annonser matchar din sökning.
Beskrivning Bäddar Pris vecka 29
 
 
Stuga i Fröjel
  Mysig stuga på södra Gotland
Stuga i Fröjel, Gotland
Trivsam stuga belägen i Fröjel , 7 km söder om Klintehamn, västra kusten. 40 km söder om Visby. Promenadavstånd till strand . Rum : 4 Bäddar : 4 (extrabädd möjlig för barnfamilj) Uthyres 2016 under sommarmånaderna.
  4   5700 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Harstena
  Stugor, bästa havsutsikten!
Stuga i Harstena, Östergötland
Nybyggd stuga, 100 m från havet med en fantastisk utsikt, 2 plan, totalt 45 m2. 2 sovrum med 2 bäddar i varje (+ 1 extrabädd). Allrum med utsikt över Djupdalen och havet.
  4+1   8000 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Sälen
  Stugor i Sälen - sista minuten!
Stuga i Sälen, Dalarna
Boka sommar/höst i Sälenfjällen, från 1600 kr/v, se vår hemsida www.tandadalen.com Bo i välutrustade stugor i Sälenfjällen nära vandringsleder, fiskevatten, bärmark och cykelleder. Vacker natur och fin fjälluft.
  6   (Lågsäsong)    
 
Stuga i Tranekær
  Stuga med pool uthyres (Tranekær)
Stuga i Tranekær, Fyn
Endast 75 m från vattnet i naturskön omgivning ligger detta spännande semesterhus med halmtak, byggt i trä och sten. Från både huset och tomten är det en fantastisk utsikt över vattnet. Den 2660 m2 stora tomten leder ända ner till vattnet.
  8   18920 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Rudkøbing
  Stuga uthyres (Rudkøbing)
Stuga i Rudkøbing, Fyn
Ljust och smakfullt möblerat semesterhus i trä beläget vid Spodsbjerg på Langeland. På Langeland finns härliga, barnvänliga stränder med blått vatten, som väntar på familjen och dess strandaktiviteter.
  6   8119 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Væggerløse
  Stuga med pool uthyres (Væggerløse)
Stuga i Væggerløse, Storstrøm
Nära en av Danmarks bästa badstränder ligger detta semesterhus i trä av hög standard och med en fin terrass. Här finns många möjligheter att ha en upplevelserik semester.
  12   19229 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Bindslev
  Stuga uthyres (Bindslev)
Stuga i Bindslev, Nordjylland
I fina och lantliga omgivningar med lugn och ro ligger denna trivsamma semesterbostad. Bostaden är en f d lantegendom och är inredd med trevligt allrum med bäddsoffa och stort sovrum.
  4   6570 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Vestervig
  Stuga med bastu uthyres (Vestervig)
Stuga i Vestervig, Viborg
Trevligt semesterhus i trä på en stor klittomt i Agger. Det stora ljusa allrummet är trivsamt inrett med bekväma möbler och braskamin, samt har utgång till söderterrassen. I det fina köket är det ett riktigt nöje att laga mat.
  8   8699 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Ebeltoft
  Stuga uthyres (Ebeltoft)
Stuga i Ebeltoft, Århus
I det populära semesterhusområdet Egsmark Strand med endast 5 minuters bilväg till Ebeltoft, ligger detta familjevänliga semesterhus på en mycket stor naturtomt.
  8   8699 kr/vecka
(Lågsäsong)
   
 
Stuga i Ebeltoft
  Stuga med bastu uthyres (Ebeltoft)
Stuga i Ebeltoft, Århus
Trivsamt semesterhus med speciellt allrum med takfönster samt ett fint badrum . huset ligger i det mycket populära området vid Boeslum Strand.
  6   8699 kr/vecka
(Lågsäsong)
   
 
Stuga i Gotlands Tofta
  Stuga uthyres (Gotlands Tofta)
Stuga i Gotlands Tofta, Gotland
Stuga i Tofta där man får lov att ta med sig husdjur. Den är även handikappanpassad med rymligt badrum och rullstolsramp till altanen.
  4   6469 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Aakirkeby
  Stuga uthyres (Aakirkeby)
Stuga i Aakirkeby, Copenhagen
Detta renoverade, funktionellt och ljust inredda hus med trevlig möblering i beläget i i ett vackert landskap nära sandstrand och trevlig småbåtshamn. Nytt kök 2004.
  6   3159 kr/vecka
(Lågsäsong)
   
 
Stuga i Tranekær
  Stuga uthyres (Tranekær)
Stuga i Tranekær, Fyn
Langeland är något av landets attraktivaste område att färdas i. Här hittar man trevliga barnvänliga stränder med blått vatten, redo för hela familjens strandaktiviteter.
  6   2159 kr/vecka
(Lågsäsong)
   
 
Stuga i Væggerløse
  Stuga med bastu uthyres (Væggerløse)
Stuga i Væggerløse, Storstrøm
I centrum av Marielyst och mycket nära vatten och strand ligger detta trivsamma semesterhus. Här kan du semestra och njuta av solen och den friska havsluften året om. Huset är ljust och vänligt inrett med smakfulla och komfortabla möbler.
  8   15499 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Rødby
  Stuga uthyres (Rødby)
Stuga i Rødby, Storstrøm
På Lolland erbjuds åtskilliga aktivitetsmöjligheter, besök t.ex. det spännande Aalholm Automobil Museum vid Nysted, som är ett av Europas största med ca. 200 bilar.
  6   7149 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Ålbæk
  Stuga uthyres (Ålbæk)
Stuga i Ålbæk, Nordjylland
Ett arkitektritat hus med skyddat läge på en fantastisk klittomt i Skiverens äldsta del. Runt om huset finns terrasser med bra lä- och solplatser. Gå upp på en av klittopparna på tomten och njut av den storslagna utsikten över Vesterhavet.
  6   10360 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Vestervig
  Stuga uthyres (Vestervig)
Stuga i Vestervig, Viborg
En spännande och populär stuga byggd med känsla för arkitektur, ljusinfall och detaljer. Stugan ligger på en avskärmad naturtomt omgivet av höga träd som ger både lä och ro.
  6   7680 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Sälen
  Privat stuga i Sälen-Garpsätra
Stuga i Sälen, Dalarna
Stugan ligger inom ett stugområde intill Garpsätra stugby i ett lugnt tallskogsområde nära Västerdalälven, ca 6,5 km från Sälen-by och 11 km från Lindvallens Sportcenter i Sälen fjällen.
  8   3200 kr/vecka
(Lågsäsong)
   
 
Stuga i Katthammarsvik
  Stuga uthyres (Katthammarsvik)
Stuga i Katthammarsvik, Gotland
Fräsch semesterstuga i Östergarn vid Gotlands östra kust. Det finns många vackra platser på Östergarnslandet te x Grogarn- och Östergarnsberget. Är man intresserad av naturen har man kommit helt rätt.
  2   5550 kr/vecka
(Mellansäsong)
   
 
Stuga i Assens
  Stuga uthyres (Assens)
Stuga i Assens, Fyn
Trevligt semesterhus med panoramautsikt mot Lilla Bält. I området finns bra fiske och en barnvänlig strand. Huset ligger i ett naturskönt område nära Assens.
  6   7759 kr/vecka
(Högsäsong)