Stuguthyrning
Ferienhäuser
Sökresultat

Sökresultat - Stugor lediga vecka 29

1859 annonser matchar din sökning.
Beskrivning Bäddar Pris vecka 29
 
 
Stuga i Sälen
  Jul i Sälen - sista minuten!
Stuga i Sälen, Dalarna
Vi har sänkt priset på resterande stugor julveckan. Boka stuga hos Rehnbergs på www.tandadalen.com Bo i välutrustade stugor med 4-12 bäddar nära skidbackar, spår, restauranger och nöjen.
  6+6   (Lågsäsong)    
 
Stuga i Tofta
  Stuga vid Tofta Bad
Stuga i Tofta, Gotland
1 plans stuga med åretrunt standard på egen skogstomt. 3 sovrum, allrum, kök och liten tvättstuga. 150 m till strand och 800 m till stora badstranden. C:a 3 km till Kronholmens golfbana.
  6+2   8000 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Fröjel
  Mysig stuga på södra Gotland
Stuga i Fröjel, Gotland
Trivsam stuga belägen i Fröjel , 7 km söder om Klintehamn, västra kusten. 40 km söder om Visby. Promenadavstånd till strand . Rum : 4 Bäddar : 4 (extrabädd möjlig för barnfamilj) Uthyres 2017 under sommarmånaderna.
  4   5700 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Humble
  Stuga med bastu uthyres (Humble)
Stuga i Humble, Fyn
Dette dejlige sommerhus ligger for enden af en lukket vej i det rolige feriehusområde Bukkemose på Sydlangelands østkyst, blot 300 m fra vandet.
  6   9150 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Gedser
  Stuga med bastu uthyres (Gedser)
Stuga i Gedser, Storstrøm
På en ljus tomt, bara 350 m från havet, ligger detta trivsamma semesterhus av mycket hög standard. Det är ljust och trevligt inrett och all interiör är modern. Från allrummet finns utgång till den stora sydvästvända terrassen.
  6   9299 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Løkken
  Stuga uthyres (Løkken)
Stuga i Løkken, Nordjylland
På en vacker, avskild tomt med plats för bollspel och lek samt i närheten av Lökken, ligger denna fint inredda stuga. Vardagsrummet ligger i anslutning till det öppna, ljusa köket med klinkergolv.
  8   10410 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Rønde
  Stuga uthyres (Rønde)
Stuga i Rønde, Århus
Trevligt semesterhus beläget på en tomt bara några minuters gång från barnvänlig strand. Huset är välinrett, modernt, ljust och av hög standard. Utgång till terrassen från allrummet, kommer att inbjuda till utemåltider
  8   10410 kr/vecka
(Lågsäsong)
   
 
Stuga i Ebeltoft
  Stuga uthyres (Ebeltoft)
Stuga i Ebeltoft, Århus
Stort och familjevänlligt semesterhus som är kustnära beläget i det attraktiva Ahlområdet. Barnvänlig strand, lågtraffikerat och lugnt område. Vacker trädgård med växtlighet runt om tomten ger lä från havet och skyddad insyn.
  6   10410 kr/vecka
(Lågsäsong)
   
 
Stuga i Sälen
  Privat stuga i Sälen-Garpsätra
Stuga i Sälen, Dalarna
Stugan ligger inom ett stugområde intill Garpsätra stugby i ett lugnt tallskogsområde nära Västerdalälven, ca 6,5 km från Sälen-by och 11 km från Lindvallens Sportcenter i Sälen fjällen.
  8   3300 kr/vecka
(Lågsäsong)
   
 
Gård i Bottna
  Bo på Bondgård nära havet
Gård i Bottna, Östergötland
Hus på bondgård vid fin skog med mycket bär och svamp, vackra ängar och fin fågelsjö inpå knuten. Huset har 4 sovrum, kök, vardagsrum och två badrum och ligger på en barnvänlig tomt.
  8   6000 kr/vecka
1500 kr/dygn(Högsäsong)
   
 
Stuga i Strandby
  Stuga med bastu uthyres (Strandby)
Stuga i Strandby, Nordjylland
På en orörd naturtomt ligger detta semesterhus av mycket hög standard, inte långt från en fin badstrand. Huset har ett trivsamt allrum med braskamin och moderna möbler.
  6   10620 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Ålbæk
  Stuga med bastu uthyres (Ålbæk)
Stuga i Ålbæk, Nordjylland
Denna exklusiva stuga ligger på en ostörd tomt i det natursköna Skiveren. Stugan är smakfullt inredd med fina möbler. I anslutning till vardagsrummet finns både öppna och övertäckta terrasser.
  6   15879 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Løkken
  Stuga uthyres (Løkken)
Stuga i Løkken, Nordjylland
Utsikt mot Rubjerg Knude. Granne m A06923.
  6   7250 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Knebel
  Stuga med bastu uthyres (Knebel)
Stuga i Knebel, Århus
På gångavstånd till den bästa badstranden i Molsområdet ligger detta semesterhus på en fin tomt med gräs. Det tar inte lång tid förrän man nästan känner er som hemma.
  6   7250 kr/vecka
(Lågsäsong)
   
 
Stuga i Rønde
  Stuga uthyres (Rønde)
Stuga i Rønde, Århus
Familjevänligt semesterhus beläget i det populära och lugna Fölle Strand-området. Här finns bl a en barnvänlig sandstrand och man tar sig lätt till Århus och även hela Molsområdet.
  6   7250 kr/vecka
(Lågsäsong)
   
 
Lägenhet i Visby
  Lägenhet uthyres (Visby)
Lägenhet i Visby, Gotland
Semesterlägenhet i två plan i södra Visby på Gotland. Sovrummen ligger på övre plan. Uteplatsen är inhägnad. Visby och Gotland är ett eldorado för den som är intresserad av vacker medeltida arkitektur.
  4   6120 kr/vecka
(Lågsäsong)
   
 
Stuga i Skagen
  Stuga med bastu uthyres (Skagen)
Stuga i Skagen, Nordjylland
I den trevliga byn Hulsig, nära Skagen, ligger detta fina hus av hög standard, bara 200 m från en bra badstrand. Huset är trivsamt och gediget inrett med 4 sovrum samt ett stort loft med egen färg-TV. Till loftet finns en riktig trappa.
  8   17649 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Thisted
  Stuga med bastu uthyres (Thisted)
Stuga i Thisted, Viborg
Trevligt, renoverat semesterhus som ligger på en kuperad klittomt. Det 47 m2 stora allrummet är kombinerat med ett välutrustat kök.
  6   7819 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Faaborg
  Stuga med bastu uthyres (Faaborg)
Stuga i Faaborg, Fyn
Trivsamt semesterhus som har totalrenoverats och är nu inrett i smakfulla färger med moderna möbler. Det är panoramautsikt över havet från det fina köket/allrummet/matrummet med trägolv.
  8   13880 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Bogense
  Stuga uthyres (Bogense)
Stuga i Bogense, Fyn
Semesterhus på en högt belägen tomt och nära barnvänlig strand med många aktivitetsmöjligheter. Till huset hör en öppen och en täckt terrass med utsikt över solnedgången.
  4   6770 kr/vecka
(Högsäsong)