Stuguthyrning
Ferienhäuser
Sökresultat

Sökresultat - Stugor lediga vecka 29

1858 annonser matchar din sökning.
Beskrivning Bäddar Pris vecka 29
 
 
Stuga i Sälen
  Välutrustade stugor i Sälen
Stuga i Sälen, Dalarna
Boka din vintersemester i Sälen hos Rehnbergs på www.tandadalen.com Vi har välutrustade stugor med 4-10 bäddar nära skidbackar, spår, restauranger och nöjen.
  6   (Lågsäsong)    
 
Stuga i Tofta
  Stuga vid Tofta Bad.
Stuga i Tofta, Gotland
1 plans stuga med åretrunt standard på egen skogstomt. 3 sovrum,allrum,kök och liten tvättstuga. 150 m till strand och 800 m till stora badstranden. C:a 3 km till Kronholmens golfbana.
  6+2   8000 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Österlen
  Strandstugan 40 m från havet
Stuga i Österlen, Skåne
Exklusiv stuga 40 m från den milsvida sandstranden. Du kan vandra på stranden, i naturreservat och på vandringsleder eller varför inte cykla längs alla cykelleder i närområdet. Cykel får du låna gratis. Internet Wi-Fi ingår 100/10.
  4   7500 kr/vecka
1200 kr/dygn(Högsäsong)
   
 
Lägenhet i Burgsvik
  Lägenhet uthyres (Burgsvik)
Lägenhet i Burgsvik, Gotland
Rymligt lägenhet för det stora sällskapet eller för två familjer som reser tillsammans. Huset ligger i härliga Burgsvik, med utflyktsmål som Hoburgen, Vamlingbo och Holm hällar. Gott om plats både inomhus och ute. Ett badrum per två sovrum.
  12   15990 kr/vecka
(Mellansäsong)
   
 
Stuga i Nexø
  Stuga uthyres (Nexø)
Stuga i Nexø, Copenhagen
Bornholm är ett av Nordeuropas bästa semestermål, om du älskar sol och strandliv. Öns placering gör att genomsnittet soltimmar är större än på andra ställen i Danmark.
  4   6820 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Væggerløse
  Stuga uthyres (Væggerløse)
Stuga i Væggerløse, Storstrøm
Falster är en idealisk utgångspunkt för en semester på alla tider på året. Vid Marielyst hittar man den 18 km långa och barnvänliga sandstranden, den vackra naturen och de otaliga aktiviteterna.
  7   7030 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Væggerløse
  Stuga uthyres (Væggerløse)
Stuga i Væggerløse, Storstrøm
Falster är en idealisk utgångspunkt för en semester på alla tider på året. Vid Marielyst hittar man den 18 km långa och barnvänliga sandstranden, den vackra naturen och de otaliga aktiviteterna.
  6   7959 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Hals
  Stuga med bastu uthyres (Hals)
Stuga i Hals, Nordjylland
Ett riktigt spännande hus, som ger en fin arkitektonisk helhet. Stora fönster ger ett huset ett härligt ljus och man får en känsla av att vara nära naturen. Huset är fint möblerat och de stora sovrummen har bra skåpsplatser.
  6   10099 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Gotlands Tofta
  Stuga uthyres (Gotlands Tofta)
Stuga i Gotlands Tofta, Gotland
Trevligt, ljust och modernt semesterhus, en kilometer från Tofta strand - Gotlands bästa! Planlösningen är smart och huset känns rymligt, med stor trädgård och uteplats.
  2   9019 kr/vecka
(Mellansäsong)
   
 
Stuga i Lärbro
  Stuga uthyres (Lärbro)
Stuga i Lärbro, Gotland
Mycket trevlig semesterlägenhet på plan 2 i flygelbyggnad till 100-årig gotlandsgård i Lärbro. 800 m till Vägumeviken där båten finns för bad- och fiskeutflykter. Ca 10 km till Slite som är Gotlands näst största tätort.
  3   4510 kr/vecka
(Mellansäsong)
   
 
Stuga i Aakirkeby
  Stuga med bastu uthyres (Aakirkeby)
Stuga i Aakirkeby, Copenhagen
Detta attraktiva trähus ligger på en fin naturtomt. Det är en praktfull utsikt från både terrassen, allrummet och matrummet. Huset ligger nära en härlig badstrand, en idyllisk småbåtshamn och ett rökeri.
  6   12699 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Nexø
  Stuga uthyres (Nexø)
Stuga i Nexø, Copenhagen
Detta trevliga, renoverade trähus är ljust och vänlig inrett och har alla moderna faciliteter. Det ligger på en välskött tomt alldeles i närheten av en fin sandstrand. Ett trevligt semesterhus oavsett årstid.
  5   11359 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Ebberup
  Stuga med bastu uthyres (Ebberup)
Stuga i Ebberup, Fyn
Fint, totalrenoverat och högt beläget fritidshus i trä med panoramautsikt över havet. Det är välinrett och ligger i lugnt och naturskönt område m goda fiskemöjligheter.
  6   10379 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Humble
  Stuga med bastu uthyres (Humble)
Stuga i Humble, Fyn
Trevligt och välskött semesterhus i trä, som ligger i ett fritidshusområde. Det är inte långt till en av Langelands bästa badstränder, som är idealisk för barnfamiljer. Semesterhuset är perfekt utgångspunkt för en aktiv semester.
  6   9680 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Hjørring
  Stuga med bastu uthyres (Hjørring)
Stuga i Hjørring, Nordjylland
I ett trevligt område i Lönstrups och inte långt från centrum, ligger detta fina hus med utsikt över Vesterhavet, kusten och Hirtshals fyr från allrummet
  8   13149 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Løkken
  Stuga med bastu uthyres (Løkken)
Stuga i Løkken, Nordjylland
På en öppen naturtomt, inte långt från Lökken, ligger detta rymliga semesterhus. Det är trivsamt med fina terrasser, där man kan njuta av både morgon- och kvällssol. Det finns ett grovkök med tvättarrangemang.
  8   14150 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Ebeltoft
  Stuga uthyres (Ebeltoft)
Stuga i Ebeltoft, Århus
Semester i ett trivsamt semesterhus - där kvalitet, inredning och smakfullhet passar ihop. Huset ligger i ett populärt område nära Ebeltoft och på gångavstånd till stranden via ett stigsystem.
  6   14150 kr/vecka
(Lågsäsong)
   
 
Stuga i Hasle
  Stuga uthyres (Hasle)
Stuga i Hasle, Copenhagen
Bornholm kallas för Östersjöns pärla, i förhållande till resten av Danmark har ön sin egen natur med väldiga granitklippor, stora skogar, små porlande vattendrag, idylliska byar och härliga badstränder.
  4   7539 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Faaborg
  Stuga uthyres (Faaborg)
Stuga i Faaborg, Fyn
Nytt kök 2003.
  6   7289 kr/vecka
(Högsäsong)
   
 
Stuga i Væggerløse
  Stuga uthyres (Væggerløse)
Stuga i Væggerløse, Storstrøm
På en fin tomt vid en lugn väg ligger detta fina semesterhus av hög standard. Det är bara 1 km till en sandstrand, som passar bra för hela familjen. Huset är nytt och exklusivt inrett med moderna möbler.
  6   9469 kr/vecka
(Högsäsong)